Horecagids - Uw gids naar gezelligheid

Tom yam kung

Een gerecht van L’Orchidee


arrowIngredienten voor 4 personen:

 

arrowDo it yourself:

Breng water aan de kook. Voeg citroengras, galanga, chilipasta en limoenblaadjes toe.

Laat even doorkoken en haal dan het citroengras, de galanga en de limoenblaadjes uit de soep. Voeg de gamba’s en de champignons toe en laat tien tellen doorkoken.

Zet het vuur af en breng op smaak met vissaus, citroensap, zout en suiker. Roer goed door en voeg ten slotte het lente-uitje en de koriander toe.

Serveer met een stuk kroepoek.

arrow Over L’Orchidee (Wereldkeuken - Thaïs restaurant):

Laat je verrassen door de verrukkelijke Thaise gerechten van L’Orchidee. De ingrediënten worden ingevoerd uit Thailand en dagvers bereid in de authentieke Thaise keuken. Ook de originaliteit en artistieke presentatie van de borden doen je meteen watertanden.


Lippenslaan 130
8300 Knokke

Bekijk hier de horecagids-pagina van L’Orchidee voor meer info

prevStaartvis in spekjasje met erw... Kabeljauw en kokkels met puree...prev overzicht
klik, ga verder...

Wil je zelf graag adverteren?
Neem contact met ons op!

Kies je taal

×

Horecagids.be maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt...Algemene voorwaarden