Een gerecht van DeLy's
Niet meegedeeld
Kook bulgur met zout en werk af met olijfolie.
Basilicumsaus
Blancheer basilicumblaadjes en cutter ze. Voeg 25 dl room, 25 dl melk en een mespunt xanthaan toe en verwarm tot 75 °C. Breng op smaak met look, peper en zout.
Shiitakes
Bak shiitakes kort in olijfolie en voeg look, peper, sojazout en gember toe.
Butternutcrème
Kook een butternut met zout. Giet af en blend tot een crème.
Erwtencrème
Kook erwten, koel ze af in ijswater en laat ze uitlekken. Cutter met een beetje verse munt, peper, zout en look. Voeg bouillon toe tot je een gladde crème verkrijgt.
Pastinaakpastille
Schil een pastinaak en snijd in schijven. Steek rondjes uit en gaar in olijfolie op 85 °C.
Quinoachips
Kook quinoa, giet af, en blend tot een gladde massa. Smeer de quinoa fijn uit en laat opdrogen.
Staartvis in spekjasje
Maak de staartvis schoon, en bind hem op met gerookt spek. Bak kort aan en laat een zestal minuten garen in de oven op 180 °C. Laat de vis even rusten en snijd in schijfjes. Kruid af met peper en zout.
Wil je zelf graag adverteren?
Neem contact met ons op!
Mathildemedia BVBA | Bankveldstraat 29 , 9200 Grembergen
BTW BE 0713.591.683 | KBC BE57 7360 5438 5035 | BIC KREDBEBB | Algemene voorwaarden | 2024