Horecagids - Uw gids naar gezelligheid

Staartvis in spekjasje met erwt, butternut, basilicum en bulgur

Een gerecht van DeLy's


arrowIngredienten voor 4 personen:

arrowDo it yourself:

Kook bulgur met zout en werk af met olijfolie. 

Basilicumsaus 
Blancheer basilicumblaadjes en cutter ze. Voeg 25 dl room, 25 dl melk en een mespunt xanthaan toe en verwarm tot 75 °C. Breng op smaak met look, peper en zout. 

Shiitakes
Bak shiitakes kort in olijfolie en voeg look, peper, sojazout en gember toe. 

Butternutcrème 
Kook een butternut met zout. Giet af en blend tot een crème. 

Erwtencrème 
Kook erwten, koel ze af in ijswater en laat ze uitlekken. Cutter met een beetje verse munt, peper, zout en look. Voeg bouillon toe tot je een gladde crème verkrijgt. 

Pastinaakpastille 
Schil een pastinaak en snijd in schijven. Steek rondjes uit en gaar in olijfolie op 85 °C. 

Quinoachips 
Kook quinoa, giet af, en blend tot een gladde massa. Smeer de quinoa fijn uit en laat opdrogen. 

Staartvis in spekjasje 
Maak de staartvis schoon, en bind hem op met gerookt spek. Bak kort aan en laat een zestal minuten garen in de oven op 180 °C. Laat de vis even rusten en snijd in schijfjes. Kruid af met peper en zout.

arrow Over DeLy's (Restaurant):

Word verrast door het trendy en gezellige interieur met open keuken van DeLy’s. Chef Thierry laat je proeven van een traditionele, lichte Franse keuken met Aziatische invloeden. Echtgenote Véronique zorgt voor een vriendelijke, vlotte bediening. Gegarandeerd een DeLy’s-ieuze ervaring!


Dumortierlaan 76
8300 Knokke

Bekijk hier de horecagids-pagina van DeLy's voor meer info

prevRode bietplakjes met gerookte ... Tom yam kung...prev overzicht
klik, ga verder...

Wil je zelf graag adverteren?
Neem contact met ons op!

Kies je taal

×

Horecagids.be maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt...Algemene voorwaarden