Een gerecht van Bistro Christophe
3 maatjes filets
1 tl rode ui
1 tl groene appel
1 tl peterselie
1 tl kappertjes
1 tl mayonnaise
3 komkommers
3 rode paprika’s
5 ajuinen
12 tomaten
2 teentjes look
Het sap van 2 citroenen
6 el rode wijnazijn
2 dl olijfolie
peper & zout
suiker
Tartaar van maatjes
Snij 3 maatjes filets in kleine blokjes. Snij daarna de rode ui en groene appel in fijne reepjes. Hak de peterselie fijn. Meng dan de maatjes, rode ui en appel met de kappertjes en een theelepel mayonaise. Geef nog 3 draaitjes aan de pepermolen om af te kruiden.
Gazpacho coulis
Pel en ontpit de komkommers en rode paprika’s. Snij de ui fijn en stoof deze aan op laag vuur met een scheutje olijfolie. Pers de tomaten uit en snij ze in fijne stukjes. Meng alles samen met look en kruiden. Giet daarna het citroensap erbij. Laat het geheel een nacht marineren. Mix de volgende dag alles met olijfolie en rode wijnazijn en giet ten slotte het mengsel door een zeef.
Wil je zelf graag adverteren?
Neem contact met ons op!
Mathildemedia BVBA | Bankveldstraat 29 , 9200 Grembergen
BTW BE 0713.591.683 | KBC BE57 7360 5438 5035 | BIC KREDBEBB | Algemene voorwaarden | 2024