Horecagids - Uw gids naar gezelligheid
Spinola - Tartaar lijn geviste zalm

Tartaar lijn geviste zalm

Een gerecht van Spinola


arrowIngredienten voor 4 personen:

komkommer
radijsjes
zeealen
wasabi
roze peper

arrowDo it yourself:

Zalm fijnhakken met mes, zwarte peper en algenzout toevoegen, een extra vierde olijfolie, gesnipperde bieslook, fijn gesneden Anjou sjalot.

Alles vermengen en afwerken met Yusi of citroensap.

Plaats 15 minuten in de koelkast.

arrow Over Spinola (Restaurant):

In het hartje van Brugge ligt het romantische restaurant Spinola. In een open keuken met zijn prachtige wijnkelder en 250 referenties gebruikt de chef-herborist de meest diverse kruiden uit eigen tuin en geeft hiermee zijn gerechten een specifieke toets. Samen met zijn gastvrouw tovert hij reeds 23 jaar Vlaamse top-gastronomie op uw bord!


Spinolarei 1
8000 Brugge

Bekijk hier de horecagids-pagina van Spinola voor meer info

prevCrispy cacao wafel... Wilde eend met gebakken knolse...prev overzicht
klik, ga verder...

Wil je zelf graag adverteren?
Neem contact met ons op!

Kies je taal

×

Horecagids.be maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt...Algemene voorwaarden