Een gerecht van Dell'arte
Gel van rode biet
Hangop van yoghurt
Vinaigrette van rode biet
Kook de bieten. Daarna pel en snijd je ze in dunne plakjes. Kook de azijn kort op met suiker en de steranijs. En laat de rode bietjes er een aantal uren in trekken. Vul de plakjes met tartaar van gerookte paling en vouw ze dicht als een pakketje.
Gel van rode biet
Kook de rode bieten goed gaar en pel ze. Doe ze samen met de azijn en het bietensap in een blender en mix fijn. Kruid af met peper en zout en wrijf alles door een fijne zeef.
Hangop van yoghurt
Leg de yoghurt op een doek en hang die op tot alle vocht eruit is. Breng dan op smaak met citroenzeste, peper en zout.
Vinaigrette van rode biet
Mix bietensap en azijn met xanthaan tot het gebonden is. Kruid af met peper en zout. Meng met olijf- en druivenpitolie.
Wil je zelf graag adverteren?
Neem contact met ons op!
Mathildemedia BVBA | Bankveldstraat 29 , 9200 Grembergen
BTW BE 0713.591.683 | KBC BE57 7360 5438 5035 | BIC KREDBEBB | Algemene voorwaarden | 2025