Horecagids - Uw gids naar gezelligheid

Rode bietplakjes met gerookte paling

Een gerecht van Dell'arte


arrowIngredienten voor 4 personen:

Gel van rode biet

Hangop van yoghurt

Vinaigrette van rode biet

arrowDo it yourself:

Kook de bieten. Daarna pel en snijd je ze in dunne plakjes. Kook de azijn kort op met suiker en de steranijs. En laat de rode bietjes er een aantal uren in trekken. Vul de plakjes met tartaar van gerookte paling en vouw ze dicht als een pakketje.

Gel van rode biet 
Kook de rode bieten goed gaar en pel ze. Doe ze samen met de azijn en het bietensap in een blender en mix fijn. Kruid af met peper en zout en wrijf alles door een fijne zeef.

Hangop van yoghurt 
Leg de yoghurt op een doek en hang die op tot alle vocht eruit is. Breng dan op smaak met citroenzeste, peper en zout.

Vinaigrette van rode biet
Mix bietensap en azijn met xanthaan tot het gebonden is. Kruid af met peper en zout. Meng met olijf- en druivenpitolie.

arrow Over Dell'arte (Gastronomisch restaurant):

Genieten van een lunch of diner in huiselijke sfeer? Dat doe je bij Dell’arte in een karakteristiek pand uit 1878. In de zomer zit je in het zonnetje op het mooie tuinterras. Chef Robbert brengt een ode aan lokale producten en seizoensgroenten, en heeft een voorliefde voor vis.


Mariastraat 34
4506 Cadzand

Bekijk hier de horecagids-pagina van Dell'arte voor meer info

prevZeebaars & langoustine met... Staartvis in spekjasje met erw...prev overzicht
klik, ga verder...

Wil je zelf graag adverteren?
Neem contact met ons op!

Kies je taal

×

Horecagids.be maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt...Algemene voorwaarden