Een gerecht van CWART
Bombarijst
Stoof de sjalotten, look en bombarijst in olie. Giet al roerend de kippenbouillon toe op een laag vuur tot de rijst al het vocht heeft opgenomen. Kruid af met peper en zout. Voeg de gekonfijte paprika, dragon en look toe aan de bombarijst.
Zeebaars
Snijd de zeebaars in het vel in, zodat hij niet opkrult tijdens het bakken. Bak de visfilet in boter op de velkant tot die krokant is. Voeg tijm toe en gaar verder in de oven op 180° voor ongeveer 6 minuten, afhankelijk van de dikte van de filet.
Jus van Vadouvan
Breng de schaaldierenjus met vadouvan aan de kook. Kruid af met een beetje peper en zout en voeg de room toe. Zeef de jus om klonters te vermijden.
Langoustines
Snijd de langoustines doormidden over de rug en verwijder het darmkanaal. Kruid af met peper en zout. Verdeel de boter met een kleine lepel over de langoustines. Ten slotte gaar je ze ongeveer drie à vier minuten in de oven tot ze glazig zijn.
Bimi
Was de bimi, blancheer en laat afkoelen. Dresseer het bord creatief, en werk af met bimi en waterkers.
Wil je zelf graag adverteren?
Neem contact met ons op!
Mathildemedia BVBA | Bankveldstraat 29 , 9200 Grembergen
BTW BE 0713.591.683 | KBC BE57 7360 5438 5035 | BIC KREDBEBB | Algemene voorwaarden | 2024