Horecagids - Uw gids naar gezelligheid

Focaccia met groene asperges, groene pesto, burrata en rucola

Een gerecht van Mineral


arrowIngredienten voor 4 personen:

arrowDo it yourself:

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Maak eerst het focacciadeeg en rol het uit op bakpapier in een cirkel of rechthoek. Smeer de verse pesto gelijkmatig over het deeg. Verdeel de aspergelinten en de groene erwten. Kruid af met peper, zout en een beetje olijfolie.

Bak het deeg twaalf tot zestien minuten in de oven tot de korst goudbruin is.

Verdeel de burrata over de focaccia en bestrooi met een beetje citroenzeste. 

Garneer met rucola.

arrow Over Mineral (Restaurant):

Bij Mineral geniet je van pure, eerlijke Italiaanse en Franse keuken. Pizza, pasta of een heerlijke ossobuco? De bereiding gebeurt altijd met dagverse producten. Schuif je voeten onder tafel in het hedendaagse interieur of op het zonovergoten terras. Waar? Aan de Beestenmarkt in Sluis.


Nieuwstraat 1
4524 EB Sluis

Bekijk hier de horecagids-pagina van Mineral voor meer info

prevLaag gegaarde schelvis met kom... Schorseneren op drie wijzen...prev overzicht
klik, ga verder...

Wil je zelf graag adverteren?
Neem contact met ons op!

Kies je taal

×

Horecagids.be maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt...Algemene voorwaarden