Een gerecht van Cuines, 33
Kardemomjus
Stoof de sjalot en look aan met kardemom en bevochtig met aspergekookvocht. Laat even trekken. Vervolgens zeef je de jus en meng je er boter en limoensap door.
Inktvisvinaigrette
Meng olijfolie met inktvisinkt en sushiazijn tot een frisse vinaigrette.
Zeetong
Bak de zeetong in olijfolie en werk af met look en limoensap. Brand de langoustine en de geblancheerde asperges met de gasbrander. Haal de lamsoor kort door de warme boter.
Leg eerst de zeetong op het bord. Daarop komt de langoustine. Strooi er met een lepel kaviaar over. Schik de asperges en de lamsoor, en werk af met de vinaigrette en de schuimige kardemomjus.
Wil je zelf graag adverteren?
Neem contact met ons op!
Mathildemedia BVBA | Bankveldstraat 29 , 9200 Grembergen
BTW BE 0713.591.683 | KBC BE57 7360 5438 5035 | BIC KREDBEBB | Algemene voorwaarden | 2025