Horecagids - Uw gids naar gezelligheid

Zeetong & langoustine met kaviaar & asperges

Een gerecht van Cuines, 33


arrowIngredienten voor 4 personen:

arrowDo it yourself:

Kardemomjus
Stoof de sjalot en look aan met kardemom en bevochtig met aspergekookvocht. Laat even trekken. Vervolgens zeef je de jus en meng je er boter en limoensap door. 

Inktvisvinaigrette
Meng olijfolie met inktvisinkt en sushiazijn tot een frisse vinaigrette.

Zeetong
Bak de zeetong in olijfolie en werk af met look en limoensap. Brand de langoustine en de geblancheerde asperges met de gasbrander. Haal de lamsoor kort door de warme boter. 
Leg eerst de zeetong op het bord. Daarop komt de langoustine. Strooi er met een lepel kaviaar over. Schik de asperges en de lamsoor, en werk af met de vinaigrette en de schuimige kardemomjus. 

arrow Over Cuines, 33 (Sterrenrestaurant):

Voeg een jong trio en een gloednieuw restaurantconcept samen en je krijgt Cuines, 33. De 3 C’s verwijzen naar: Cosmopolitan, Contempory en Conceptual. Cuines, 33 vertaalt dit concept in een eerlijke en lekkere keuken. Je krijgt er gastronomische tapas met Catalaanse en wereldse invloeden voorgeschoteld.


Smedenstraat 33
8300 Knokke

Bekijk hier de horecagids-pagina van Cuines, 33 voor meer info

prevSchorseneren op drie wijzen... Zeebaars & langoustine met...prev overzicht
klik, ga verder...

Wil je zelf graag adverteren?
Neem contact met ons op!

Kies je taal

×

Horecagids.be maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt...Algemene voorwaarden