Horecagids - Uw gids naar gezelligheid
Markt 12: Paling in’ t Groen op Damse wijze

Paling in’ t Groen op Damse wijze

Een gerecht van Markt 12


arrowIngredienten voor 4 personen:

1kg paling
100 g spinazie
100 g zurkel
50 g dragon
50 g kervel
1/2 l witte wijn
1 l visfumet
Citroensap
100 g gehakte ui
50 g boter
50 g bloem

arrowDo it yourself:

De paling wordt schuin gesneden in stukken van 3 à 4 cm. Goed kruiden met peper en zout. De paling en de gehakte ui in de boter laten zweten. Toevoeging van de witte wijn en visfumet, alsook een beetje citroensap. Indien de paling voldoende gaar is, uitnemen. De bouillon binden met een beetje blanke roux (boter en bloem). Vervolgens toevoeging van de gehakte kruiden en groenten. Afkruiden en nog een beetje citroensap aan toevoegen. Dit alles even met de paling laten sudderen en opdienen

Smakelijk!

arrow Over Markt 12 (Restaurant - Brasserie):

Philip Traen en Hasso Hanssens bieden hun gasten een klassieke keuken met hedendaagse toetsen. In de keuken werkt chef-kok Hasso enkel met verse en seizoensgebonden producten. Het restaurant zelf is bovendien een ‘boetiekrestaurant’ waar ook het interieur te koop is.


Kerkstraat 12
8340 Damme

Bekijk hier de horecagids-pagina van Markt 12 voor meer info

prevGamba’s op de wijze van de c... Coquilles met zuiders pureetje...prev overzicht
klik, ga verder...

Wil je zelf graag adverteren?
Neem contact met ons op!

Kies je taal

×

Horecagids.be maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt...Algemene voorwaarden