Een gerecht van Markt 12
1kg paling
100 g spinazie
100 g zurkel
50 g dragon
50 g kervel
1/2 l witte wijn
1 l visfumet
Citroensap
100 g gehakte ui
50 g boter
50 g bloem
De paling wordt schuin gesneden in stukken van 3 à 4 cm. Goed kruiden met peper en zout. De paling en de gehakte ui in de boter laten zweten. Toevoeging van de witte wijn en visfumet, alsook een beetje citroensap. Indien de paling voldoende gaar is, uitnemen. De bouillon binden met een beetje blanke roux (boter en bloem). Vervolgens toevoeging van de gehakte kruiden en groenten. Afkruiden en nog een beetje citroensap aan toevoegen. Dit alles even met de paling laten sudderen en opdienen
Smakelijk!
Wil je zelf graag adverteren?
Neem contact met ons op!
Mathildemedia BVBA | Bankveldstraat 29 , 9200 Grembergen
BTW BE 0713.591.683 | KBC BE57 7360 5438 5035 | BIC KREDBEBB | Algemene voorwaarden | 2024