Haute-cuisinerestaurant Aan het water in Hasselt

Haute-cuisinerestaurant aan het water in Hasselt is een historisch pand aan de Demer, u kunt in een groene omgeving genieten van een culinaire maaltijd met het klaterende water en watervogels op de achtergrond. Hier verleidt Didier Verbelen u op gastronomische wijze met overheerlijke gerechten die hij elke dag weer met passie bereidt. Echtgenote Nicole Dijkmans staat in voor de hartelijke ontvangst en de bediening in het restaurant. De knusse haard in de winter, het zonovergoten terras en de ruime parkeermogelijkheden zijn extra troeven die van deze zaak een echte hotspot maken.

Adres:
Overdemerstraat 20
3500 Hasselt (Kuringen)
T 011 87 35 49
info@aanhetwater.be
www.aanhetwater.be

Openingsuren:
Ma:11.30-14.00/17.30-22.00
Do:11.30-14.00/17.30-22.00
Vr::11.30-14.00/17.30-22.00
Za:11.30-14.00/17.30-22.00
Zo:11.30-14.00/17.30-22.00

dinsdag & woensdag
(uitgezonderd feestdagen en op
reservatie vanaf 5 pers.)

Where to find us;

Leuke fiets- en wandelroutes in de buurt