Haute-cuisine restaurant Boury in Roeselare

Haute-cuisine restaurant Boury in Roeselare, ‘het restaurant van het jaar’ volgens het magazine ‘Pittig West-Vlaanderen’. Deze zaak heeft zich in korte tijd op de gastronomische kaart weten te zetten door een evenwichtige mix aan te bieden van verfijnde gerechten uit de klassieke en vooruitstrevende Franse keuken. De basisfilosofie van de chef, die voorheen in tal van sterrenrestaurants aan het fornuis stond, blijft immers dat in elk gerecht de smaak en de presentatie van het seizoensproduct centraal dient te staan. Ook het wijnaanbod is even klassiek als verrassend.

Adres:
Diksmuidsesteenweg 53
8800 Roeselare
T 051/62.64.62.
info@restaurantboury.be
www.restaurantboury.be

Prijzen:
menu 45-69-83-95 euro

Openingsuren:
Di:12.00-14.30/19.00-21.30
Woe:12.00-14.30/19.00-21.30
Do:12.00-14.30/19.00-21.30
Vr:12.00-14.30/19.00-21.30
Za:12.00-14.30/19.00-21.30

Op zondag en maandag is het restaurant gesloten. Bij speciale gelegenheden ontvangen we toch gasten op zondag, waarna het restaurant gesloten blijft op de eerstvolgende woensdag. (zie website voor open zondagen)

Where to find us;

Leuke fiets- en wandelroutes in de buurt